Of het nu gaat om visualisatie, bediening of bewaking – moderne Human-Machine-Interfaces maken slimme bedienings concepten mogelijk met een hoog gebruikerscomfort. De Multi Touch breedbeeld schermen uit de ETT xx64-serie van SIGMATEK zijn uitgerust met krachtige EDGE3-technologie processoren, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor moderne bedieningsconcepten met HTML5-visualisatie.

De ETT xx64 bedieningspanelen hebben een modern, hoogwaardig design met glazen front, zwart geanodiseerd aluminium frame en IP65 frontzijde. Het formaat varieert van 7 tot 21.5 inch in grootte. Dankzij de geringe inbouwdiepte zijn de HMI's ideaal voor zowel de schakelkast als voor integratie in de machinebehuizing.

De vier nauwkeurig op elkaar afgestemde cores (4x 1,6 GHz) van de processor met EDGE3-technologie zorgen voor een soepele page load van (web)visualisaties. OPC UA-functionaliteit en talrijke standaard interfaces zoals 2x Gigabit Ethernet (10/100/1000), 2x USB 2.0 type A, 1x USB 2.0 type Mini-B OTG en 1x microSD-slot zorgen voor een eenvoudige integratie. Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is er voldoende geheugen beschikbaar. Bovendien hebben de fanless ETT's twee vrij programmeerbare status-LED's aan de voorkant.

Met de op web technologie gebaseerde HMI-tool LASAL VISUDesigner kunnen zelfs complexe visualisatie projecten op een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke manier worden geconfigureerd en gepland. De moderne HMI-tool is ontworpen als een modulair systeem, d.w.z. dat er kant-en-klare ontwerpthema's en bedienings elementen beschikbaar zijn, waardoor maximale flexibiliteit en kortere engineeringtijden mogelijk zijn.

Altijd op de hoogte blijven?