Vind het juiste aandrijfsysteem met Faulhaber drive calculator

13 januari 2023 redactie AutomationNL Faulhaber

De Faulhaber Drive Calculator is de perfecte tool voor ontwikkelaars om razendsnel een geschikt aandrijfsysteem te vinden voor een specifieke toepassing. De interface van de drive calculator is ontworpen voor optimale bruikbaarheid. De tooltips geven waardevolle, gedetailleerde informatie.

Om snellere berekeningen te leveren gebruikt het programma algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden. Natuurlijk is het mogelijk om alle standaard instellingen aan te passen naar individuele behoefte, bijvoorbeeld om rekening te houden met de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte.

Vervolgens biedt de tool een lijst met de geschikte opties, die u met krachtige filters kunt bewerken om de resultaten te verfijnen. Met de Faulhaber Drive Calculator is het mogelijk om zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi te berekenen.

Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. Het unieke aan de tool: de gebruiker kan de waarden direct aanpassen voor een herberekening, die onmiddellijk beschikbaar is. Aanvullend op de berekening worden ook geschikte besturingen weergegeven om het aandrijfsysteem compleet te maken. Uiteindelijk zijn de geselecteerde oplossingen te downloaden als pdf of direct online aan te vragen.

Meer informatie op de website van Faulhaber

Altijd op de hoogte blijven?