VEGA presenteert nieuwe compacte druksensoren voor levensmiddelenbedrijven

27 augustus 2020

BEDRIJFSINFORMATIE - VEGA ontwikkelde een nieuwe generatie compacte druksensoren voor de levensmiddelenindustrie. Deze nieuwe sensoren zijn ontwikkeld voor standaardprocessen en zijn eenvoudig te integreren in bestaande applicaties. De sensoren kenmerken zich door hun robuustheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak en zijn dankzij de compacte maatvoering bovendien voordelig in aanschaf.

 "Automatisering kan eenvoudig en efficiënt zijn”

Met de nieuwe serie completeert VEGA haar portfolio met meettechniek voor de levensmiddelenindustrie. “We bewijzen ermee dat automatisering eenvoudig en efficiënt kan zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit”, aldus Marc ter Maat. “Levensmiddelenproducenten moeten volledig kunnen vertrouwen op hun meettechniek. Deze nieuwe lijn sluit daarop aan, zoals van ons verwacht mag worden. Hygiëne, veiligheid, efficiëntie en uiterste precisie zijn gegarandeerd.”

 Advies op maat

Omdat iedere applicatie anders is, ontvangen klanten altijd advies op maat. VEGA geeft dit advies desgewenst ook virtueel via Skype, Zoom of Teams. Daarnaast vinden er op 7 en 10 september Live Demo’s Online plaats. Daarin laten productspecialisten Marc ter Maat en Lode Simons in 30 minuten zien welke voordelen de nieuwe compacte druksensoren bieden. De Webinars & Live Demo’s over compacte druksensoren zijn de eerste in een reeks van vier inhoudelijke webinars die VEGA voor de levensmiddelenindustrie ontwikkelt. Op deze website is meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden te vinden.

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?