Phoenix Contact lanceert drie nieuwe families mediumconverters, elk ontworpen voor specifieke industriële omgevingen en uitdagingen. Deze apparaten zijn ontworpen met het oog op hoge prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit en voldoen aan diverse industriële vereisten, van goedkope oplossingen tot omgevingen met hoge temperaturen en hoge EMC-waarden.
 
De mediumconverters uit de MC 1000-serie zijn ontworpen voor prijsbewuste branches en bieden een betaalbare en desondanks betrouwbare connectiviteitsoplossing. De converters maken Ethernet-overdracht via lichtgeleiderkabels en naadloze communicatie zonder kwaliteitsverlies mogelijk.
 
De converters uit de MC 1000T-serie hebben een uitgebreid temperatuurbereik en bieden ook een robuuste oplossing voor gebruik in ruwe omgevingen. Ze garanderen naadloze connectiviteit, zelfs in moeilijke omstandigheden.
 
De MC 1000E-serie is speciaal ontwikkeld voor omgevingen met elektromagnetische storingen en Ex-omgevingen en maakt een stabiele gegevensuitwisseling mogelijk. Bovendien hebben de apparaten een omvangrijk toelatingspakket.
 
De mediumconverters uit de MC 1000-serie voldoen aan de strenge eisen van industriële omgevingen en zijn daarmee baanbrekend voor naadloze gegevensoverdracht.
 
De nieuwe mediumconverter-portfolio is een uitbreiding van de succesvolle Ethernet-switch-familie van Phoenix Contact en omvat een grotere bandbreedte aan glasvezelinterfaces, toepassingsgerichte functies, toelatingen en installatielocaties.

Altijd op de hoogte blijven?