De industrie krijgt een prominente rol tijdens de volgende editie van de beurs World of Technology & Science (WoTS). FEDA, FHI & Machevo & Bulk hebben hun drie ‘werelden’ samengevoegd tot ‘World of Industry’. Vanaf 2024 wordt de naam van de beurs veranderd in World of Industry, Technology & Science.

De omstandigheden in en de uitdagingen van industriële sectoren veranderen. Leden van FEDA, FHI en Machevo & Bulk Vereniging (toeleveranciers van de procesindustrie) willen daar als partners van de WoTS bij de volgende editie van de (tweejaarlijkse) beurs op inspelen. Een duidelijke focus op de industrie in de ‘World of Industry’ en een andere procedure van inschrijven voor exposanten zijn enkele voorbeelden van de vernieuwingen waartoe is besloten.

Op dit moment zijn de uitdagingen en mogelijkheden in de industrie groot. Digitalisering, cyber security, duurzaamheid en energieverbruik zijn er enkele van. Technologie-aanbieders hebben hier oplossingen voor en dat willen de partners van de beurs WoTS benadrukken door vanaf 2024 de nieuwe wereld ‘World of Industry’ praktische inhoud te geven.

De branches Machevo & Bulk, FEDA en de Nederlandse Brancheorganisatie voor Industriële Automatisering hebben hun drie werelden binnen de beurs WoTS samengevoegd tot één wereld: ‘World of Industry’. Deze doelgroep vindt tevens zijn plaats in de titel van de beurs: World of Industry, Technology & Science.

Voor de werelden ‘World of Laboratory’ en ‘World of Electronics’ verandert de profilering niet. De beurs en de exposanten blijven zich richten op dezelfde doelgroepen, waarbij klanten uit de procesindustrie, maakindustrie, engineering, machinebouw, OEM, zorg, wetenschap, elektronica en laboratoria de WoTS beurs zullen bezoeken.

Beursplattegrond

In de afgelopen jaren is uitgebreid gesproken over het moderniseren van de toegepaste procedure van indelen van onze beurs. Een moderne aanpak maakt een online registratie mogelijk en biedt bedrijven duidelijkheid over de nog vrije stand locaties voor hun deelname. De nieuwe procedure staat beschreven op de WoTS website.

Vanaf 2 oktober 2023 om 9.00 uur kunnen bedrijven zich inschrijven voor deelname aan de beurs en een stand locatie kiezen voor WoTS 2024. Een exposant kan zelf online zijn stand locatie kiezen aan de hand van een vooraf ingedeelde beursvloer. Dit verloopt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Leden van FHI, Machevo & Bulk en FEDA genieten van een korting op de vierkante meter prijzen.

Er is rekening gehouden met bezoekersdoelgroepen, clusters uit de branches, verschillende formats van stands en deelnamemogelijkheden voor exposanten. Daarnaast is er aandacht voor een goede doorstroming van bezoekers.

De World of Industry, Technology & Science vindt plaats van 24 t/m 27 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

Van drie werelden naar één wereld

Vanaf volgend jaar presenteren de exposanten van de World of Automation, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing zich gezamenlijk in één wereld: ‘World of Industry’. Een grote verscheidenheid aan exposanten op vakbeurs WoTS 2024 biedt een totaalaanbod uit de procesindustrie, maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering.

Altijd op de hoogte blijven?