Faulhaber biedt gratis online webinars over aandrijftechniek waarmee u zonder al te veel tijd en moeite uw kennis op peil kunt brengen. De webinars zijn nu ook achteraf online beschikbaar. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren.

Aandrijvingen worden over het algemeen niet kant-en-klaar gekocht, maar samengesteld op basis van de specifieke vereisten van de toepassing. Hiervoor heeft de gebruiker vaak bepaalde knowhow nodig. Met zijn webinars biedt Faulhaber (zie kader) u de mogelijkheid om zonder al te veel tijd en moeite uw kennis op peil te brengen. Bovendien zijn webinars nu ook achteraf online beschikbaar.

De video's duren ongeveer een uur en zijn beschikbaar in het Engels en Duits. We werken ons archief continu bij: zodra een nieuw webinar voor het eerst is gehouden, maken we de opname gratis online beschikbaar. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren, waarna u een jaar toegang hebt.

De bibliotheek bevat webinars over uiteenlopende onderwerpen. Eén video gaat bijvoorbeeld in op elektromagnetische compatibiliteit voor miniatuuraandrijvingen, en zet op een rij waar de gebruiker rekening mee moet houden. Een andere video behandelt de beste inzet van borstelloze miniatuur- en micromotoren. De bibliotheek bevat ook al webinars over stappenmotoren, geluidsontwikkeling in miniatuuraandrijvingen, de werking van lineaire aandrijvingen en het selecteren van de passende encoder.

Meer informatie over de webinars is te vinden op de website

Specialist  in aandrijftechniek

Faulhaber is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en inzetten van hoognauwkeurige miniatuuraandrijvingssystemen, servocomponenten en aandrijfelektronica met tot wel 200 Watt uitgangsvermogen. Naast het uitvoeren van klantspecifieke totaaloplossingen heeft het bedrijf ook een uitgebreid aanbod aan standaardproducten zoals borstelloze motoren, DC-micromotoren, encoders en motion controllers. 

Altijd op de hoogte blijven?