TOC-analyzer CA78-open (© Endress+Hauser)

Endress+Hauser introduceert twee nieuwe lage range TOC-analyzers, de CA78 en CA79. Deze TOC-analyzers zijn specifiek ontwikkeld voor de bewaking van de pure waterkwaliteit van hoogwaardige processen. De meetrange is van 0,5 tot 1000 ppb. 

De TOC-analyzer werkt met het bewezen proces van UV-oxidatie in combinatie met differentiële geleidbaarheidsmetingen. Met een reactietijd (t90) van 50 seconden levert de analyzer constant betrouwbare, precieze meetwaarden, zodat gebruikers de kwaliteit van het ultrapuur water direct kunnen monitoren. 

Het voordeel is dat de gebruiker onmiddellijk kan reageren om verontreiniging van het proces of eindproduct te voorkomen. Hiermee worden verliezen en kosten beperkt. De CA79 analyzer voldoet aan de FDA 21 CFR Part 11. Hierin heeft de Amerikaanse Food & Drug Administration de regels vastgelegd die de betrouwbaarheid van elektronische meetdata moeten waarborgen.

Portfolio vloeistofanalyse

Met de introductie van de lage range TOC-analyzers completeert Endress+Hauser haar portfolio van vloeistofanalyse in Lifescience & Food. Naast de CA79 TOC-analyzer bestaat dit portfolio iot de Memosens CPS61E pH-sensor, de Memosens COS81E zuurstofsensor en de Memosens CLS82E geleidbaarheidssensor.

Het portfolio van vloeistofanalyse in Power & Energy bestaat naast de CA78 TOC-analyzer uit de Memosens CLS15E geleidbaarheidssensor, de COS22E zuurstofsensor, de CPS41E of CPS11E pH sensoren, de Liquiline CA80SI silicium analyzer, de CA76NA natrium analyzer en het Stoom Water Analyse Systeem (SWAS). ­­

Meer informatie over de TOC-analyzers is te vinden op de productpagina’s www.nl.endress.com/CA78 en www.nl.endress.com/CA79.

Altijd op de hoogte blijven?