HMS Networks maakt bekend dat het merk Anybus met succes de Maturity Level 3 (ML3) certificering heeft ontvangen in de International Electrotechnical Commission (IEC) 62443-4-1: Secure product development lifecycle requirements, een industriële cybersecurity standaard.

Maturity Level 3 is een belangrijke mijlpaal in de cybersecurity ontwikkelingen van Anybus en toont een verhoogde mate van volwassenheid en verfijning. Het benadrukt het vermogen van Anybus om cybersecurity maatregelen te integreren in zijn activiteiten en producten, wat zijn positie als betrouwbare partner in industriële automatisering verder versterkt. Anybus ontving het certificaat nadat het had aangetoond dat zijn productontwikkelings- en life cycle management processen voldeden aan de strenge criteria tijdens de ontwikkeling van twee nieuwe producten.

Bartek Candell, Senior Vice President Control Centric, licht deze belangrijke prestatie toe: "In de hedendaagse onderling verbonden industrie moet elk onderdeel van een netwerk worden versterkt tegen cybersecurity bedreigingen. Bij Anybus blijven we ons inzetten om de beste en veiligste producten te leveren die onze klanten helpen bij het beschermen van hun kritische infrastructuur. Het behalen van de IEC 62443-4-1 certificering op Maturity Level 3 is een bewijs van onze betrokkenheid en het niveau waarmee we cybersecurity benaderen. Het markeert de volgende stap in ons streven om baanbrekende oplossingen te bieden voor bedrijfskritische industriële behoeften."

Altijd op de hoogte blijven?