Ga naar het overzicht

B.V. Machinefabriek Krimpen Facebook LinkedIn Instagram YouTube

Over ons

Specialist in hoogwaardige machineonderdelen

Machinefabriek Krimpen

Opgericht in 1945

Specialist in hoogwaardige machineonderdelen

Heeft u op maat gemaakte machineonderdelen nodig voor uw bedrijf in de aandrijftechniek? Dan rekent u op de hoogwaardige onderdelen van Machinefabriek Krimpen. Wij produceren uiteenlopende onderdelen die variëren op het gebied van soort, formaat en bewerking. Het onderdeel dat u nodig heeft, kunnen wij dan ook zeker voor u op maat maken.

Een oplossing op maat voor iedere toepassing

Wat voor onderdelen u ook nodig heeft, wij maken ze volledig op maat voor iedere toepassing. Van geharde of geslepen tandwielen tot spline- en spieverbindingen: u ontvangt altijd een oplossing die perfect aansluit op de toepassing die u voor ogen heeft. Neem gerust contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden door te spreken.

Keuze uit een breed scala aan bewerkingen

Voor een aandrijfoplossing op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse soorten tandwielen, tandwielkasten en tandheugels vormen slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers passen diverse bewerkingen toe, waardoor u een product ontvangt dat perfect op uw wensen aansluit. We voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

Waar u ons ook voor inschakelt, u ontvangt altijd maatwerk dat tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd is door onze ervaren medewerkers. Indien gewenst worden de onderdelen zelfs van een keurmerk voorzien. U bent hoe dan ook verzekerd van onderdelen van uitstekende kwaliteit.

 

Contact

Krimpen aan de Lek 47, 2931 AK Middelland 47, NL