Update radarmeting in nieuwe reeks Endress+Hauser colleges

5 januari 2023 redactie AutomationNL Endress+Hauser

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van zes colleges met verschillende onderwerpen. De colleges haken in op een behoefte in de markt, ze bieden kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. Het eerste college gaat over een update in radarmeting.

Vrije-veld en geleide radars hebben intussen hun volwassen status bereikt en zijn een welkome optie voor een nauwkeurige inhoudsbepaling of het veilig in containment houden van vloeistoffen en stortgoederen in tanks en silo’s. Echter, niet alles blinkt. Tijdens het praktijkseminar op 9 februari blikt Erwin Post, productmanager Radar bij Endress+Hauser, terug op dertig jaar radartechnologie, de inzet van deze technologie en de leermomenten. Aan het eind van het college zijn de deelenemrs in staat om een radar op de juiste plek te plaatsen en op de juiste manier toe te passen.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie is te vinden op de website van Endress+Hauser, waar u zich ook kunt inschrijven voor het college. Deelname is zonder kosten.

Informatie: www.nl.endress.com/college

Endress+Hauser College

Plaats: Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 Naarden

Datum: 9 februari

Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur (incl. lunch)

Kosten: geen

 

Altijd op de hoogte blijven?