Ewon i4 products (© HMS Networls)

Met de recent overgenomen softwaretools WEBfactory i4connected en i4scada versterkt HMS Networks het Ewon-merk. Het nieuwe remote connectivity aanbod biedt machinebouwers een end-to-end IIoT oplossing die data van machines visualiseert in een gebruiksvriendelijke webinterface.

Het Ewon-aanbod van HMS omvat 's werelds meest gebruikte oplossingen voor remote machineconnectiviteit, die veilige toegang tot machines op afstand mogelijk maakt, evenals dataverzameling voor proactief en efficiënt onderhoud van machines.

Met de nieuwe i4 softwareoplossingen kunnen machinebouwers en hun klanten data van aangesloten machines visualiseren in een webinterface, waardoor besluitvorming, controle en service kunnen worden verbeterd en het risico van kostbare machine- en systeemuitval wordt geminimaliseerd.

Hoe werkt het?

Zodra een Ewon gateway – Flexy of Netbiter – op een machine is geïnstalleerd, kan de i4connected software aan de slag. De softwaretool verzamelt data van Ewon gateways en presenteert deze aan de gebruiker in een eenvoudig te begrijpen grafische gebruikersinterface. Complexe industriële processen worden op toegankelijke wijze weergegeven, zodat de gebruiker fabrieken, gebouwen, machines, apparaten en sensoren veilig kan verbinden en data kan opvragen. In i4connected kunnen de data in real time worden gevisualiseerd en geanalyseerd, zodat de gebruiker op data gebaseerde beslissingen kan nemen en predictief onderhoud kan uitvoeren.

Web based SCADA software

Met Ewon i4scada profiteren fabriekseigenaren en system integrators bovendien van een volledig webgebaseerde SCADA software waarmee de efficiëntie van complexe industriële processen real-time op locatie kan worden verbeterd. i4scada maakt op data gebaseerde beslissingen mogelijk voor een betere productiviteit en kostenoptimalisatie.

Hardware meets software

"Deze geïntegreerde aanpak combineert onze succesvolle Ewon gateways Flexy en Netbiter met de geavanceerde i4connected software. Machinebouwers en hun klanten zullen makkelijk waardevolle data van hun machines kunnen ontsluiten en benutten voor het verbeteren van de operationele efficiency en voor het verlagen van de kosten. HMS staat voor ‘Hardware Meets Software’ en deze integratie is daar het perfecte bewijs van," aldus Alexander Hess, General Manager van HMS Networks' business unit Ewon.

Specialist in industriële remote access

Ewon is een business unit van HMS Networks, gespecialiseerd in industriële remote access en dataverzameling. Om wereldwijd veilige verbindingen mogelijk te maken, heeft HMS een wereldwijde infrastructuur gebouwd met servers verspreid over tientallen datacenters over de hele wereld. Met deze oplossing krijgen klanten een wereldwijde dekking met redundantie.

Meer informatie over de i4 solutions op de website van Ewon.

Altijd op de hoogte blijven?