Parker Hannifin houdt op dinsdag 4 juni 2024 zijn nieuwste 'Expert Insights'-techtalk, getiteld 'Mobiele elektrificatie: mythen en misvattingen'. Voor het eerst neemt er in deze aflevering een gastspreker deel aan het gesprek om samen met een Parker-expert relevante inzichten te bieden.

Moderator Mark Jeffries interviewt ervaren elektrificatie-experts Erik Forsberg, Application Engineering Manager bij Parker, en Fredrik Tjernström, Electromobility Solutions Sales Manager bij Volvo Construction Equipment. De sprekers presenteren het resultaat van de samenwerking tussen Parker en Volvo Construction Equipment, bespreken verschillende onderwerpen over mobiele elektrificatie, helderen een aantal misvattingen op over de elektrificatie van zware voertuigen en denken na over toekomstige trends.

De discussie gaat over de vele voordelen van elektrificatie en er worden feiten gedeeld over prestaties, productiviteit en veiligheid. Nu de overgang naar elektrisch vermogen als middel om koolstofemissies te verminderen in het komende decennium een belangrijke energieoptie zal worden, willen wagenparkbeheerders en OEM's op de hoogte blijven van de nieuwste technologie en innovaties en alle feiten met betrekking tot de elektrificatie van zware machines. Deze 'Expert Insights'-techtalk helpt deze vragen te beantwoorden en benadrukt ook het belang van samenwerking met de juiste partners aan elektrificatieprojecten.

Het gesprek wordt op dinsdag 4 juni 2024 om 15:00 CEST (09:00 EDT) online uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: https://discover.parker.com/ExpertInsights_Myths_Home

Altijd op de hoogte blijven?