Altair One Cloud Innovation Gateway nu beschikbaar via Google Cloud Marketplace

20 juni 2024 redactie AutomationNL

Altair heeft de cloudinnovatiegateway Altair One toegankelijk gemaakt via Google Cloud Marketplace. Daarmee biedt het bedrijf bedrijven in de industrie laagdrempelig toegang tot krachtige simulatie, data-analytics en high-performance computing (HPC)-mogelijkheden. Gebruikers van Google Cloud Marketplace kunnen nu de Bring Your Own Cloud (BYOC)-functionaliteit benutten om simulatie-, AI- en data-analysetoepassingen van Altair uit te voeren.

Engineering

Altair One is speciaal ontworpen voor de samenwerking tijdens engineering, data-engineering en het ontwikkelen van analytische applicaties. Gebouwd op een robuuste HPC-backbone biedt die gateway eenvoudige uniforme toegang tot tools, data en computerbronnen, tijdens elke stap van de productlevenscyclus. Met daarbij ondersteuning van kunstmatige intelligentie (AI).

Altair One is een gateway die bedrijven in staat stelt om uit te groeien tot digitale ondernemingen door datasilo's af te breken, virtuele modellen te verbinden, de IT-infrastructuur te optimaliseren en processen te digitaliseren. Het biedt alle benodigde tools om een ’One Total Twin’ van een product voor de gehele levenscyclus te creëren, ‘One Traceable Thread’ die alle datafasen met elkaar verbindt en een ‘Single Source of Truth’ voor alle modellen en data. Dit integrale platform automatiseert het vastleggen van data, maakt betere besluitvorming mogelijk, verbetert het performancebeheer en versnelt de engineeringprocessen voor een naadloze digitale ervaring.

Integratievoordelen

“De integratie van Altair One met Google Cloud Marketplace stelt Google Cloud-gebruikers in staat moeiteloos een wereld van innovatieve oplossingen te ontsluiten. Deze samenwerking kan technische doorbraken stimuleren met de kracht van de aanpasbare, flexibele en schaalbare cloudinfrastructuur van Google Cloud”, zegt Sam Mahalingam, Altair’s Chief Technology Officer. “Deze integratie sluit perfect aan bij onze kernmissie: bedrijven te helpen richting digitaal succes en krachtige softwareoplossingen eenvoudig toegankelijk maken voor gebruikers.”

“Door Altair One naar Google Cloud Marketplace te brengen, kunnen klanten dit platform snel implementeren, beheren en laten groeien op de wereldwijde infrastructuur van Google Cloud”, aldus Dai Vu, managing director, Marketplace en ISV GTM Programs, Google Cloud. “Altair kan daardoor klanten veilig blijven opschalen en ondersteunen tijdens hun digitale transformatie.”

Meer informatie is hier te lezen. 

Altijd op de hoogte blijven?