De hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0: INDUMATION.BE2022 in Kortrijk Xpo (België)

3 mei 2022

Alle ogen zijn gericht op 18 tot 20 mei, want voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, Indumation.be 2022 te Kortrijk Xpo, België. De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. 240 industriële techbedrijven  uit Europa en Benelux tonen de meest innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en industry4.0 voor maak- en procesindustrie en infrastructures. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die u en uw team op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kunnen selecteren.

Ongezien aantal mondiale innovaties in primeur op Indumation.be 2022

Door het wegvallen van heel wat Europese technologiebeurzen, en door een ongeziene funnel aan innovaties wordt Indumation.be 2022 de eerste 'Live Floor Show' voor al deze nieuwe introducties. Als bezoeker mag u zich alvast schrap zetten voor een parade van innovaties op gebied van robotica, motion control, sensor- en visietechniek, IoT en slimme geconnecteerde componenten.

De technologiebedrijven die 'acte de présence' geven op Indumation.be 2022 vindt u op www.indumation.be

Indumation.be 2

Beursbeleving én kennisoverdracht

Inzichten van uzelf en uw teamgenoten uit diverse afdelingen moeten onderbouwd worden met een gemeenschappelijke consensus – en dit bereikt u met de 12 Expert Classes waar u (best tijdig) gratis voor kan boeken. Ze zijn gevuld met inzichten, voorspellingen & best practices van experten, competentiecentra en industry peers.

Op de affiche staat onder meer de indrukwekkende case van Barry Callebaut met het grootste chocolade distributiecentrum wereldwijdWilly Raemdonck, Site Manager Global Distribution Center, deelt zijn ervaringen met het ontwerp en de realisatie van het grootste en meest duurzame distributiecentrum voor chocolade ter wereld.  In de volledig geautomatiseerde high bay van 41 meter hoog kunnen tot 125.000 pallets worden opgeslagen bij een constante temperatuur van 18 °C.  The Chocolate Box kreeg als eerste gebouw in de Benelux een BREEAM Outstanding-certificaat en behaalde daarmee de hoogste duurzaamheidsscore voor logistieke gebouwen. Het gebouw kan volledig in zijn eigen energieverbruik voorzien en is daardoor volledig energiepositief. (Expert Class Willy Raemdonck, Barry Callebaut: donderdag 19 mei – 11.30-12.00u) 

Het volledige overzicht van de Expert Classes vindt u op https://www.indumation.be/nl/expert-classes

Er is een limiet van 120 zitjes per Class, vooraf reserveren is de boodschap. Na iedere sessie kan u vrijblijvend met de sprekers in gesprek en uw vragen voorleggen in de Connectivator Zone, waar u tevens kennis maakt met de nieuwste onderzoeksprojecten, start-ups en scale-ups.

Indumation.be 3

Meer dan 10.000 bezoekers uit de Benelux industrie op het appel

Traditioneel staat de (gratis) bezoekersregistratie open voor professionals uit alle takken van de industrie – waaronder de voedingsindustrie - en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau. Indumation.be 2022 wordt een all-in-one experience, die bovendien gratis is en ongetwijfeld van onschatbare waarde voor de competitiviteit van uw organisatie. Op donderdagavond (19 mei) is er traditioneel een bruisende nocturne (18-22 uur) met een bijzonder hoog netwerkgehalte.

Indumation.be 4

Praktische informatie

Woensdag 18 mei: 10.00-18.00u
Donderdag 19 mei: 10.00-22.00u ; feestelijke nocturne vanaf 18.00u
Vrijdag 20 mei: 10.00-16.00u


Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Gratis toegang mits online registratie met code 120

Voor alle info: www.indumation.be

Altijd op de hoogte blijven?