5 werelden op World of Technology & Science

De vakbeurs World of Technology & Science telt vijf verschillende werelden. De World of Electronics biedt niet alleen een hal vol exposanten met interessante innovaties en producten, maar ook seminars rondom thema’s als user interface design en de uitdagingen rondom de komst van the internet of things.

De World of Laboratory toont cutting edge technologie in de labwereld. Daarnaast vertellen sprekers over voedselveiligheid, veiliger werken met gevaarlijke stoffen en hoe een lab duurzaam te maken. Op de beursvloer van de World of Automation worden ook de nieuwste technologieën getoond en is er onder meer aandacht voor cyber security, waterstof en procesoptimalisatie in de Food & Beverage-sector.

Bij de exposanten van de World of Motion & Drives ervaart u de laatste stand van zaken in de aandrijftechniek. Op de FEDA Lounge tonen de exposanten hun kunnen op dit gebied, waarbij bezoekers ook lezingen over innovaties en ontwerpen in de aandrijftechniek kunnen volgen.

De World of Industrial Processing geeft de bezoeker inzicht in de ontwikkelingen binnen de industriële procestechnieken. Voedselveiligheid en het transport van goederenstromen in de industrie zijn twee thema’s die aan bod komen.

Tijdens de World of Technology & Science 2022 komen ook overkoepelende thema’s aan bod, zoals de stand van zaken in het technisch onderwijs, de toekomst van kernenergie, de stand van zaken in de robotica en wetenschappelijke ontwikkelingen rondom covid-19. Hier kunt u zich registrerenvoor een gratis beursbezoek aan de World of Technology & Science 2002.

Altijd op de hoogte blijven?